Saksi Olmanin Faydalari Film Yorumlari

Stephen Chbosky Chbosky imzali cok satanlar kitabindan sinemaya uyarlanmis 2012 yapimi bir film Saksı Olmanın Faydaları, orjinal adi ise The Perks of Being a Wallflower.

Daha once kitabini duymamis filmini gormemistim, dun gece tesaduf eseri IMDB de rastladim bu filme, ozellikle de IMDB puanini gorunce neye ugradigimi sasirdim. Puan tam tamina 8.1'di.

IMDB top 250'de 1960 oncesi filmler haric listedeki her filmi seyretmis bir adam olarak bu kadar yuksek puan gordugum filmi izlemeden gecmemeli diye dusundum.

Saksı Olmanın Faydaları (The Perks of Being a Wallflower) bir Amerikan genclik filmi lise donemini anlatiyor. Hikayeyi duyunca hemen bunalmayin cunku bu alisik oldugumuz anlatimin biraz daha disinda, zaten sevilmesinin de sebebi bu.

Charlie (Logan Lerman) bas kahramanimiz birde onun yaninda Sam (Emma Watson) var. Ikiside oyunculuk adina guzel seyler cikarmis ozellikle Emma Watson'in bu tarzini oldukca begendim. Filmdeki carlinin arkadaslari d oldukca basarili performans sergiliyorlar,  ozellikle Patrick (Ezra Miller) eb az Lerman ve Watson kadar basarili.

Keyifli bir 1,5 saat gecirmek icin Saksı Olmanın Faydaları (The Perks of Being a Wallflower) filmini listenize cekinmeden ekleyebilirsiniz.

Saksı Olmanın Faydaları (The Perks of Being a Wallflower) Film Kunyesi

Yonetmen: Stephen Chbosky
Yazar: Stephen Chbosky
IMDB Puan: 8.1
Tur: Romantik, Dram
Sure: 102 dakika
Web sitesi: perks-of-being-a-wallflower.com
Oyuncular: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller, Kate Walsh, Dylan McDermott, Patrick de Ledebur, Johnny Simmons, Julie Marie Schaefer

Saksı Olmanın Faydaları (The Perks of Being a Wallflower) Videosunu izle




Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi