Koc Burcunun Genel Ozellikleri

Koç burcunda doğan insanların her zaman biraz acelesi vardır. Hayatı yaşamakta, kafalarındaki işleri yapmakta ve istedikleri sonuçları elde etme konusunda çok aceleci davranırlar. Başarmak istedikleri işleri başarmaya çalışırken terslik ya da engellerle karşılaşırsalar bu onları asla yıldırmaz aksine kamçılar ancak uzun sürede gerçekleşebilecek projelere de sabredemezler.

Rekabet ve öncülük onun ruhunda vardır. Bu yüzden akıl ya da yardım almaktan hoşlanmazlar. Hataya düştüklerinde ise bunu kolay kabul edemez, onlara bu hata ima edildiğinde ise çok sinirlenebilirler. Bazen bencillikleri gözlerini kör eder. İş hayatında başarma azmi, pratik zekası ve girişimciliğini kullanması oldukça işe yarar. Herkesten farklı olabilecekleri projeleri tercih ederler çünkü koç burcu insanları egosu olan insanlardır. Sürekli lider hissetme ve otoritesini gösterme çabası yüzünden birçok insan tarafından itici bulunabilirler.


Enerjileri ve girişimci özellikleriyle Koç burcu insanları toplum içinde fark edilir. Atletizmi ya da vücut estetiğini sevdikleri için bununla öğünürler. Eğer konu bir gün aşka gelirse ya tutkulu bir aşık ya da beceriksiz bir çapkın olabilirler. Koç burcu aşka saygı duyan ve gerçekten aşkı seven bir insandır. Bu yüzden gerçek bir aşk ile karşılaştığında aşk her şeyi olabilir ama yinede sevdiklerindeki hataları göremeyecek kadar aptal olmazlar.

Genelde başlarına en çok dert olan şey de kıskançlıklarıdır. Hem kendilerini hem de karşısındakini bu duyguyla rahatsız eder. Özellikle koç burcu kadını için kıskançlık ve hırs çok ciddi boyutlardadır. Bu özelliklerini çok iyi bildikleri için özel hayatta yalnız kalmalarına pek şaşırmazlar. Onlar için aşk ciddiye dönüşmeli ve kurulan yuva ömür boyunca devam etmeli.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi